پاتوق کده
رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی تاکید کرد: خبرگان در سال 68 هیچ شبهه‌ای برای انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب نداشت، اما تردید افکنی در این زمینه جزو القائات شیطانی جریان ضدانقلاب است تا نقش ولی‌فقیه را تضعیف کنند.

صراط:

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان عضو ارشد دفتر امام (ره) و رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گویی تفصیلی با  فارس  به بیان نکات جالبی از زندگی حضرت امام و مقام معظم رهبری پرداخت و اظهار داشت: چند سال پیش درجایی سخنرانی داشتم و وجوه اشتراک امام و مقام معظم رهبری را مطرح می‌کردم، فردی یادداشتی به من داد که مقام معظم رهبری چقدر حقوق می‌گیرند، من شب بعد به شرح این مساله پرداختم که من در متن کل امور مالی امام(ره) و دفتر امام بوده‌ام و شاهدم که ریالی از وجوهات شرعی و بیت‌المال استفاده نکرده و تماماً از نذورات و هدایایی که به آن‌ها می‌رسد استفاده می‌کنند.

*منبع درآمد زندگی مقام معظم رهبری

حجت‌الاسلام رحیمیان ادامه داد: بنده در آن جلسه جزئیات این موضوع را توضیح دادم؛ مؤمنین و حتی افراد مستضعف برای آقا نذر می‌کنند و ایشان آنچه به‌عنوان هدیه و نذر برای خودشان باشد، دریافت می‌کنند و زندگی‌شان نیز از همین طریق می‌گذرد.

عضو ارشد دفتر امام (ره) افزود: بنده نزدیک 25 سال در بنیاد شهید بودم و گواهی می‌دهم که هیچ‌کسی در نظام جمهوری اسلامی به‌اندازه مقام معظم رهبری با خانواده شهدا انس نداشت و به‌اندازه ایشان به آنها سرکشی نمی کرد چه با حضور در منازل آن‌ها و چه در قالب دیدارهای جمعی، فقط از مجموع ملاقات‌های رهبر انقلاب با خانواده شهدای مسیحی و ارمنی یک کتاب درآمده است.

*هیچ‌وقت رمز و راز شیوه انتخاب خانواده شهدا برای ما روشن نشد 

وی درباره نحوه انتخاب خانواده شهدا برای دیدار با رهبری گفت: در بنیاد شهید هیچ‌وقت رمز و راز این دیدارها و شیوه انتخاب آن‌ها برای ما روشن نشد تا آخر متوجه نشدیم که خانواده شهدا برای این دیدارهای خصوصی با رهبر انقلاب چگونه انتخاب می‌شوند و این‌گونه نبود که مثلاً خانواده‌های خاصی را برای ملاقات دعوت شوند لذا خانواده‌هایی با ویژگی‌ها و اقشار مختلف در این ملاقات‌ها حضور می‌یافتند.

*خبرگان هیچ شبهه‌ای برای انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای نداشت

حجت‌الاسلام رحیمیان درباره اهداف انتشار فیلمی تقطیع شده از انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌عنوان جانشین حضرت امام (ره) در جلسه خبرگان سال 68 تصریح کرد: هیچ شبهه‌ای برای خبرگان در انتخابشان وجود نداشت، اما تردید افکنی در این زمینه جزو القائات شیطانی جریان ضدانقلاب است چراکه آن‌ها می‌خواهند از هر فرصتی و به هر بهانه‌ای متمسک شوند تا جایگاه و نقش ولی‌فقیه را تضعیف کنند.

عضو ارشد دفتر امام (ره)  تاکید کرد: این مسئله بسیار روشن است «الغریق یتشبث بکل حشیش»، کسانی که خود را در برابر اقیانوس بیکران عظمت اسلام، انقلاب و ولایت‌فقیه می‌بینند سعی می‌کنند برای ضربه زدن به هر دسیسه‌ و پرکاهی متوسل شوند تا علیه آن القای شبهه کنند اما این مسئله بسیار روشن و بدیهی است که خبرگان با قاطعیت و قانونمند انتخاب خود را در 14 خرداد 68 انجام داد.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

نمایندگان مجلس با ۱۳۸ رأی مثبت با مسکوت ماندن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم به مدت دو ماه تا روشن شدن نتیجه مذاکرات با اروپا موافقت کردند.
صراط:

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه پارلمان) لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم را مورد بحث و بررسی قرار داده و با مسکوت ماندن این لایحه به مدت دو ماه موافقت کردند.

به گزارش فارس غلامرضا تاج‌گردون به عنوان متقاضی اصلی مسکوت ماندن، نامه این درخواست را به امضای ۵۰ نفر از وکلای ملت رسیده بود تقدیم هیأت رئیسه پارلمان کرد و وکلای ملت نیز پس از ارائه توضیحات تاجگردون به عنوان متقاضی و نجفی به عنوان مخالف مسکوت ماندن با ۱۳۸ رأی موافق، ۱۰۳ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از ۲۵۳ نماینده حاضر در صحن علنی، با این درخواست موافقت کردند.

تاج‌گردون در درخواست خود اعلام کرده بود بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم حداقل به مدت دو ماه تا روشن شدن نتیجه مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با اروپا به تعویق بیفتد.

 
در این مراسم غلامعلی حداد عادل به نمایندگی از رهبر انقلاب حضور دارد به بیان فضیلت‌های مرحوم حجت‌الاسلام احمدی پرداخت.

صراط:

مراسم تشییع پیکر حجت‌الاسلام احمد احمدی عضو فقید شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور مسؤولان کشورمان از مقابل سازمان سمت آغاز شد.

به گزارش فارس مراسم تشییع پیکر حجت‌الاسلام و المسلمین احمد احمدی عضو فقید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس انتشارات سمت از مقابل سازمان سمت در حال برگزاری است.

در این مراسم حجج الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، سیدمصطفی مححق داماد و علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی هسته‌ای، قالیباف، داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم و سایر شخصیت‌های فرهنگی و دینی حضور دارند.

در این مراسم غلامعلی حداد عادل به نمایندگی از رهبر انقلاب حضور دارد به بیان فضیلت‌های مرحوم حجت‌الاسلام احمدی پرداخت.

به دستور رهبر انقلاب پیکر حجت‌الاسلام احمد احمدی در جوار مزار علامه طباطبایی در حرم حضرت معصومه (س) آرام می‌گیرد.

 

رهبر انقلاب اسلامی شب گذشته در دیدار مسئولان نظام، سخنان بسیار مهمی درباره برجام، وضعیت اقتصادی، مذاکره با اروپا و . . . بیان کردند.

صراط:

 حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز با سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام دیدار و نکات بسیار مهمی را در موضوعات مختلف به خصوص هسته‌ای و اقتصادی بیان کردند.

به گزارش تسنیم در ذیل، سخنان رهبر انقلاب را می‌توانید در قالب 40 نکته، بخوانید:

دشمنیِ آمریکا

1- از ابتدای انقلاب اسلامی و در همه این مقاطع، رژیم آمریکا دشمن اصلی ملت ایران بوده و از همه ابزارها و ترفندهای سیاسی، اقتصادی امنیتی، نظامی و تبلیغاتی نیز استفاده کرده است اما در همه موارد هم شکست خورده است.

2- جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته همه مقاطع و حوادث گوناگون آنها را با قدرت و استقامت و با تدبیر پشت سر گذاشته و مقطع فعلی را نیز با قدرت و تدبیر، پشت سر خواهد گذاشت و مسیر پیشرفت خود را ادامه خواهد داد.

3- با اشاره به تکرار تعبیر «براندازی» در صحبت‌های مقامات آمریکایی: این تعبیر، جدید نیست و مقامات آمریکایی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آن را به‌کار می‌بردند، حتی همان رئیس جمهوری که می گفت "به‌دنبال براندازی نیستم"، به‌دنبال براندازی بود و نیت و اهداف او نیز مشخص شد.

4- بر اساس سنت الهی، در شکست دشمن هیچ تردیدی وجود ندارد؛ سرنوشت رئیس جمهور کنونی آمریکا بهتر از سرنوشت اسلاف خود همچون بوش و ریگان نخواهد بود و همانند آنها در تاریخ گم خواهد شد. البته براساس سنت الهی وظایفی هم برعهده ما است و اگر این وظایف را انجام ندهیم، نمی‌توان درخصوص رسیدن به نتایج مورد نظر، اطمینان داشت

تجربیات و درس‌های مهم درباره آمریکا

5- مجموعه برخوردهای آمریکا از ابتدای مذاکرات هسته‌ای تاکنون، این تجربه مهم را به دست می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند با آمریکا تعامل کند زیرا آمریکا پایبند به تعهدات خود نیست. برخی نگویند که پایبند نبودن به تعهدات، مربوط به این رئیس جمهور و به این دولت آمریکا است، خیر؛ دولت قبل هم که با ما مذاکره کرد، تقریباً به همین روش عمل کرد و آنها نیز برجام را نقض و ایران را تحریم کردند.

6- با دولتی که معاهدات بین المللی را به‌راحتی و همانند آب خوردن، نقض می‌کند، نمی‌توان تعامل کرد. تجربه برجام، جواب آن کسانی است که بارها می‌گفتند "چرا با آمریکا، مذاکره و تعامل نمی‌کنید؟"، بنابراین همه باید از این تجربه درس بیاموزند و بدانند که نمی‌توان با چنین دولتی تعامل و مذاکره کرد.

7- تجربه بدعهدی آمریکا فقط مختص ایران نیست بلکه آمریکا حتی با افراد تسلیم و نوکر خود همچون محمدرضا پهلوی و حسنی مبارک نیز چنین رفتاری داشته و دارد.

8- در مذاکرات سال‌های اخیر و بعد از برجام، کاملاً مشخص شد که موضوعاتی همچون هسته‌ای و موشکی، مسئله اصلی نیستند بلکه مخالفت و دشمنی عمیق آمریکا با اصل نظام اسلامی و ملت ایران به‌دلیل سربلندی این نظام در منطقه حساس و توسعه روحیه مقاومت و مخالفت بی‌ملاحظه با ظلم‌های آمریکا و بلند کردن پرچم اسلام است و آنها می‌خواهند نظام اسلامی را از مؤلفه‌های قدرت و اقتدار خود تهی کنند.

9- راه جلوگیری از دشمنی آمریکا، انعطاف و کوتاه آمدن نیست؛ این موضوع فقط مختص آمریکایی‌ها نیست، همه غربی‌ها عمدتاً همین‌گونه هستند و ما فراموش نمی‌کنیم دوره‌ای را که رئیس جمهور ما طرفدار نرمش با غرب بود اما همین رئیس جمهور بر اساس موضوعاتی بی‌اساس، از طرف آلمان به دادگاه احضار شد.

10- ایستادگی در مقابل غربی‌ها، امکان بسیار زیاد عقب نشاندن آنها را به‌وجود می‌آورد. در آن سال‌ها (83 و 84)، برای آنکه پرونده هسته‌ای ایران در آژانس عادی شود، پذیرفته شد که تأسیسات هسته‌ای تعطیل و مهر و موم شوند اما آنها در مقابل نرمش‌ها و عقب‌نشینی‌های آن زمان، به هیأت ایرانی گفتند که باید تمام تأسیسات هسته‌ای ایران، جمع‌آوری و نابود شوند. در آن زمان، آنها حتی اجازه راه‌اندازی دو یا سه سانتریفیوژ را هم نمی‌دادند اما از زمانی که در مقابل زیاده‌خواهی‌های آنها ایستادیم و مهر و موم‌ها را شکستیم و جوانان مؤمن و انقلابی ما غنی‌سازی بیست درصد را انجام دادند، غربی‌ها به‌التماس افتادند و ضمن قبول غنی‌سازی 3.5 درصد، با ادامه فعالیت پنج تا شش هزار سانتریفیوژ نیز موافقت کردند.

11- باید در قضایای بعدی مراقب بود تا این تجربه‌ها تکرار نشوند و از یک سوراخ، دو بار گزیده نشویم. دل‌خوش کردن به مسائلی نظیر بی‌آبرو شدن آمریکا و یا بروز اختلاف ظاهری میان آمریکا و اروپا در ماجرای اخیر، نافی استفاده از تجربیات هستند؛ اینها واقعیات است اما، مگر ما برای این چیزها مذاکره کردیم که حالا به آنها دلخوش کنیم؟

12- هدف از مذاکرات هسته‌ای برداشته شدن تحریم‌ها بود که بسیاری از آنها برداشته نشد، ضمن اینکه اخیراً تهدید می‌کنند تحریم‌ها را با وجود تأکید قطعنامه سازمان ملل بازمی‌گردانند.

13- «عناصر سیاسی، مدیریتی و مطبوعاتی» از سرزنش یکدیگر درباره برجام پرهیز کنند؛ نقد صحیح، منصفانه و عاقلانه ایراد ندارد و مسئولان هم باید به آنها توجه کنند اما اهانت، هتک حرمت، اتهام و ایجاد دوقطبی بر سر برجام نباید صورت گیرد و وحدت و همزبانی نباید نقض شود.

بدعهدی اروپا

14- ما بنای دعوا با اروپا را نداریم اما این سه کشور اروپایی نشان داده‌اند که در حساس‌ترین مواقع، با آمریکا همراهی می‌کنند. حرکت زشت وزیر امور خارجه فرانسه در مذاکرات هسته‌ای و تقسیم نقش پلیس بد و پلیس خوب با آمریکا و همچنین مانع‌تراشی دولت انگلیس در قبال حق خرید کیک زرد براساس برجام را نمونه‌هایی از همراهی اروپا با آمریکا هستند؛ اروپایی‌ها حرفهایی می‌زنند اما تاکنون ندیده‌ایم که به‌معنی واقعی کلمه در مقابل آمریکا ایستاده باشند.

15- با اشاره به بدعهدی و بی‌صداقتی 3 کشور اروپایی در اوایل دهه 80 بر سر مسئله هسته‌ای: اروپایی‌ها باید ثابت کنند که این بار قصد تکرار آن بدعهدی را ندارند.

موشک و نفوذ منطقه‌ای ایران

16- همه بدانند جمهوری اسلامی از مؤلفه‌های قدرت خود از جمله دفاع از راه دور قطعاً دست نمی‌کشد.

17- حضور در منطقه و طرفداری ملت‌ها از جمهوری اسلامی، عمق راهبردی ماست و هیچ دولت عاقلی از این مؤلفه‌های قدرت‌بخش صرف‌نظر نمی‌کند.

تضمین‌های اروپا به ایران برای ادامه برجام

18- ایران با 3 کشور اروپایی دعوا ندارد بلکه با توجه به سابقه اروپایی‌ها، ما به آنها اعتماد نداریم و به همین علت آنها باید تضمین‌های واقعی بدهند. اگر اروپایی‌ها در پاسخ به مطالبات ما تعلل کردند حق ایران برای آغاز فعالیت‌های تعطیل‌شده هسته‌ای محفوظ است.

19- سران 3 کشور باید متعهد شوند و قول دهند که بحث موشک و حضور منطقه‌ای ایران را مطلقاً مطرح نخواهند کرد. مقابله صریح اروپایی‌ها با هرگونه تحریم آمریکا علیه ایران از دیگر شرایط ضروری است.

20- خروج آمریکا از برجام را نقض قطعنامه 2231 سازمان ملل است؛ اروپایی‌ها باید قطعنامه‌ای علیه آمریکا به شورای امنیت ببرند و به این حرکت آمریکا اعتراض کنند.

21- اگر آمریکایی‌ها توانستند در فروش نفت ایران خلل وارد کنند اروپایی‌ها باید خرید نفت از ایران به‌مقدار مورد نیاز ما را تضمین کنند.

22- بانک‌های اروپایی درباره دریافت و پرداخت وجوه تجارت دولتی و خصوصی با جمهوری اسلامی باید تضمین بدهند.

23- مسئولان سازمان انرژی اتمی آمادگی برای شروع احتمالی فعالیت‌ها باشند؛ الآن غنی‌سازی 20 درصد را آغاز نمی‌کنیم ولی باید آماده باشید که اگر لازم شد و دیدیم برجام فایده ندارد، فعالیت‌های تعطیل‌شده به‌واسطه برجام از سر گرفته شود.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

جزئیات کاهش اقساط
به دنبال وقوع ۷ اتفاق تسهیلاتی جدید در بانک مسکن از ابتدای امسال تا کنون، میزان اقساط پرداختی متقاضیان انواع تسهیلات خرید مسکن کاهش یافت.

صراط:

دو اتفاق مهم تسهیلاتی که به کاهش اقساط ماهانه پرداختی تسهیلات‌گیرندگان از بانک مسکن منجر شد، کاهش نرخ سود تسهیلات از محل صندوق پس‌انداز مسکن یکم هم در بافت‌های فرسوده و هم در سایر نقاط شهری بود. با تصویب شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم از ۹.۵ درصد به ۸ درصد کاهش یافت. این شورا همچنین به منظور کمک به روند نوسازی بافت‌های فرسوده، نرخ سود تسهیلات صندوق یکم در بافت‌های فرسوده را به مرز «کارمزد تسهیلات قرض الحسنه» نزدیک کرد و از ۸ درصد به ۶ درصد کاهش داد.

به گزارش فارس اهتمام دولت برای رونق بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده شهری موجب شده بیشترین اتفاقات شاخص امسال در حوزه مسکن ناظر بر ساده‌سازی شرایط دریافت تسهیلات در این بافت‌ها باشد. بر این اساس اتفاق شاخص تسهیلاتی سوم، ۱۵ ساله شدن دوره بازپرداخت تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق در بافت‌های فرسوده است.

بانک مسکن با ابلاغ دستورالعمل مربوطه به شعب، از این پس امکان بازپرداخت ۱۵ ساله تسهیلات از محل خرید اوراق را برای متقاضیان فراهم کرده است. البته این موضوع صرفا برای کسانی قابل اجرا است که شیوه بازپرداخت «ساده» را انتخاب می‌کنند و البته مقصد خرید ملک آن‌ها واحد‌های زیر ۱۵ سال ساخت در بافت فرسوده است.

در این شیوه یک رقم ثابت برای اقساط ماهانه در کل دوره بازپرداخت تعیین می‌شود. در مقابل این شیوه، بازپرداخت «پلکانی» تعریف شده که در سال اول پرداخت قسط کمتری بر عهده تسهیلات‌گیرندگان است، اما به تدریج در دوره‌های مشخص چند ساله، درصد مشخص و از پیش تعیین شده‌ای به میزان اقساط ماهانه افزوده می‌شود. طبیعی است با افزایش دوره بازپرداخت میزان اقساط ماهانه نیز کاهش یافته و تسهیلات از محل اوراق مسکن را بیش از پیش «در استطاعت» کرده است.

در بهمن ماه سال گذشته نیز، خریداران مسکن در بافت‌های فرسوده از نظر میزان سود تسهیلات از محل اوراق مسکن مستثنی شدند به نحوی که سود این تسهیلات در بافت‌های فرسوده از ۱۷.۵ به ۱۶ درصد کاهش یافت، اما در سایر مناطق شهری، سود ۱۷.۵ درصدی همچون گذشته برقرار است.

افزون بر این سال گذشته شرط «خانه اولی» بودن برای استفاده از تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم در بافت‌های فرسوده حذف شد. تفاوت مهم تسهیلات از محل صندوق یکم با تسهیلات اوراق مسکن در نرخ سود آن‌ها است. نرخ سود تسهیلات صندوق یکم تک رقمی است، اما تسهیلات اوراق با نرخ سود ۱۶ و ۱۷.۵ درصدی پرداخت می‌شود. از این رو طبیعی است که تمایل به استفاده از تسهیلات یکم در صورتی که امکان سپرده‌گذاری یک‌ساله در صندوق پس‌انداز مسکن وجود داشته باشد، بیشتر است.

*مجوز پرداخت تسهیلات به خریداران غیرخانه‌اولی در بافت فرسوده.

اما نکته مهم این است که تسهیلات صندوق یکم تا پیش از این تصمیم صرفا به خانه‌اولی‌ها، یعنی کسانی که قبلا از امکانات یا تسهیلات دولتی برای خرید مسکن استفاده نکرده باشند، اختصاص داشت. این در حالی است که در بافت فرسوده، مجوز پرداخت این نوع تسهیلات به خریداران غیرخانه‌اولی نیز صادر شد. البته در این صورت نرخ سود تسهیلات مذکور ۸ درصد (همچون تسهیلات یکم در مناطق غیر بافت فرسوده) محاسبه خواهد شد.

چهارمین اتفاق تسهیلاتی امسال در بانک مسکن نیز مربوط به نحوه محاسبه اقساط ماهانه و تغییراتی است که به نفع کاهش اقساط ماهانه در صندوق یکم شکل گرفته است. با موافقت هیات مدیره بانک مسکن و تغییر ضریب اقساط تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم طی بخشنامه‌ای که در اردیبهشت ماه ابلاغ شد، گزینه جدیدی در شیوه محاسبه پلکانی اقساط تسهیلات خرید مسکن اضافه شد که میزان افزایش سالانه مبلغ اقساط را با ضریب ۹ درصد ممکن کرده است. به عنوان مثال با ضریب ۹ درصد، بازپرداخت اقساط برای تسهیلات ۸۰ میلیون تومانی با نرخ ۸ درصد، از ۵۸۵ هزار تومان آغاز می‌شود و در سال دوم این بازپرداخت به ۶۱۰ هزار تومان، سال سوم به ۶۶۵ هزار تومان و سال چهارم به ۷۲۵ هزار تومان می‌رسد.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

اشتباهات اقتصادی دولت از نگاه حامیانش؛
در حالی تنها یک سال از دولت دوازدهم می‌گذرد که بی‌عملی دولت در حوزه اقتصادی حامیان اصلاح‌طلبش را خیلی زود به صف منتقدان آورد. ظاهراً جریان اصلاح‌طلب ژست منتقد گرفته تا مردم عملکرد ضعیف آقای رئیس‌جمهور را در کارنامه آنها منظور نکنند.

صراط:

دولت دوازدهم نزدیک به یک سال است که سر کار آمده است، در حالی که بسیاری بر ‏این عقیده بودند مسیر حرکت این دولت در ادامه دولت یازدهم خواهد بود، اما این موضوع در بخش اقتصادی ‏کابینه خیلی مصداق پیدا نکرد، چرا که در این بخش چینش‌های کابینه از همان ابتدا نشان داد که ‏هرچند برخی شخصیت‌های کلیدی در کابینه جدید تغییری نکردند و حتی اختیارات ‏بیشتری به‌دست آورده‌اند، اما در رویکردها پیرامون مسائل اقتصادی دولت دوازدهم ‏رویه متفاوتی را دنبال می‌کند.

با اینکه تغییر رویکرد در اقدامات اقتصادی دولت دوازدهم مشهود است، برخی صاحب‌نظران جریان اصلاح‌طلب و حامیان وی معتقدند حسن روحانی در دولت دوازدهم برنامه مشخصی ندارد و همین موضوع سبب شده است که مرتکب اشتباهات گوناگونی شود که در کارنامه یک‌ساله اخیرش بیشتر از گذشته دیده شود.

نمود بی‌برنامگی در بودجه 97

روحانی در دولت یازدهم اقتصاددان‌های گوناگونی را به‌عنوان مشاور کنارش داشت. اما ‏در دولت دوازدهم بسیاری از این افراد کنار گذاشته شدند و تلاش‌های پیدا و پنهانی ‏برای تحقق اقتصاد آزاد شکل گرفت. از سویی در دولت دوازدهم روحانی تلاش کرد تا وانمود کند که تیم ‏اقتصادی کابینه هماهنگ و منسجم عمل می‌کند، در حالی که بعد از گذشت یک سال مشخص ‏شده است که چنین موضوعی تا کنون شکل عملی به خود نگرفته است و بخش‌های ‏مختلف با مشکلات گوناگونی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بهروز هادی زنوز، اقتصاددان حامی دولت که معتقد است دولت دوازدهم برنامه مشخصی برای ‏بهبود شرایط اقتصادی ندارد، یکی از نمودهای این مسئله را در تدوین لایحه بودجه سال 97 می‌بیند ‏و در خصوص آن می‌گوید «ادعای دولت مبنی بر عملیاتی بودن بودجه 97، فقط حرف ‏است»، عملکرد دولت دوازدهم نشان می‌دهد اساساً این دولت به‌خلاف دولت یازدهم ‏بسیار متشتت است. اختلاف نظر‌های بسیاری درون دولت وجود دارد که هر از ‏چندگاهی نمود پیدا می‌کند.

این کارشناس اقتصاد یکی از اشتباهات در دولت روحانی را نداشتن انسجام در بدنه کابینه می‌داند و می‌گوید تا زمانی که در دولت انسجام به‌وجود نیاید و بین معاونان ‏رئیس‌جمهور و وزرا اختلاف زیادی وجود داشته باشد نمی‌توان از عملکرد دولت دفاع کرد. در حال حاضر هریک از وزرا به‌صورت ‏مستقل به نمایندگان مجلس مراجعه می‌کنند تا از بین آنها برای خود طرفدار جمع کنند و برای طرح‌هایشان اعتبار بگیرند.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

مراسم تشییع پیکر سیدمصطفی موسوی مجری تلویزیون صبح امروز در مسجد بلال صداوسیما برگزار شد.

مراسم تشییع پیکر سیدمصطفی موسوی مجری تلویزیون امروز صبح چهارم خرداد در مسجد صداوسیما برگزار شد.

مهر نوشت: این مراسم جمعی از مجریان ، مدیران و برنامه سازان صداوسیما از جمله غلامرضا میرحسینی، رسالت بوذری، وحید ایمانی، حسین رفیعی، نیما کرمی، حسن سلطانی، ایرج محمدی، مهران رسام، جواد یحیوی، اقبال واحدی، اردشیر منظم، امیرحسین مدرس، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، محمدمهدی عسگرپور نویسنده و کارگردان حضور یافتند.

مرتضی یراقبافان گفت: موسوی تلاش می کرد در همه مراسم ها از امام حسین (ع) بگوید و امیدواریم سیدالشهدا از او دستگیری کند.

وی ادامه داد: هنوز هم باور اینکه او از بین ما رفته، سخت است اما مشیت این بود که در ماه مبارک از بین ما برود.

اقبال واحدی در این مراسم عنوان کرد: موسوی آنقدر برای ما نزدیک بود که با نام کوچک صدایش می زنیم. مصطفی از چهره هایی بود که تلویزیون زمانی که به چهره های خاص نیاز داشت به سازمان آمد.

وی افزود: من و مصطفی در سال ۷۳ با هم «صبح بخیر ایران» را اجرا کردیم و من هنوز باورم نمی شود که او نیست چون جوان هم بود. مصطفی در بین ما بسیار ویژگی های نیکو به جای گذاشت و بعید می دانم حتی کسی از او دلخور باشد.

امیرحسین مدرس نیز در این مراسم عنوان کرد: همه ما می دانیم که شغل مصطفی چه بود و چه کار کرد و اگر اینجا جمع شده ایم به خاطر شغل و سمت های او نبود بلکه به این دلیل بود که او رفیق همه ما بود.

وی بیان کرد: عشق حضرت سیدالشهدا در دل او بود و ای کاش فرصتی بود تا اینجا صدای او و اشعاری که می خواند پخش می شد و با آن صدا گریه می کردیم. ما حقیقتا عزیز و رفیقی را از دست دادیم و خداکند مرگ ما هم با عزت باشد.

مدرس در این مراسم شعری را برای مصطفی موسوی خواند که با اشک های خودش و جمعیت حاضر همراه شد.

رسالت بوذری نیز با بیان اینکه حالش خوب نیست، اظهار کرد: سیدمصطفی یکی از چند مجری اول تلویزیون در زمانی بود که سیما این همه شبکه های متعدد نداشت. او با چهره دوست داشتنی اش محبت ویژه ای ایجاد کرد اما فارغ از اینها او محبت امام حسین را در دل داشت و امشب سیدالشهدا از فرزندش پذیرایی می کند.

سردار رویانیان نیز از حاضران در مراسم نیز در سخنانی عنوان کرد: رفتن سیدمصطفی موسوی باورکردنی نیست. او انصافا اهل تقوا بود و هرکس با امام حسین است ان شاالله که به محضر امام حسین هم برسد.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

امیر سرتیپ خرم طوسی گفت: کشورهای منطقه اگر از سیاست های اصولی جمهوری حمایت نکنند، متضرر خواهندشد، چرا که استراتژی دفاعی ما تقابل با کشورهای منطقه نیست.

صراط:

امیر سرتیپ خرم طوسی مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: امنیت مرزهای ما در عالی‌ترین سطح و بدون کوچکترین روزنه قابل رصد کردن قرار گرفته است و به لطف الهی در مطلوب ترین شرایط در برابر دشمنان هستیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ارتش سازمان بزرگ و جوانی است و با درک درست از حضور جوانان که بخش عمده‌ای از آنها در سربازی در ارتش به سر می برند توانسته است با استفاده از فکر آنها رفتار سازمانی ارتش را بیش از پیش چابک سازی کند. ما با خلاقیت در پی به روز رسانی سازمان‌مان بوده‌ایم و در حوزه اطلاعات از شکاف اطلاعاتی و درز اطلاعات جلوگیری کردیم که نشانه‌اش همان سدی است که در پیرامون کشور مقابل دشمنان ایجاد شده که این مهم جز با خلاقیت میسر نمی شد.

اهم اظهارات امیر سرتیپ خرم طوسی به شرح زیر است:

* در حوزه عملیاتی نیز ما با خلاقیت توانسته‌ایم تاکتیک‌های خود را پیش ببریم و در حال حاضر بزرگترین سامانه هلیکوپتری را در خاورمیانه دارا هستیم و این در حالی است که زمانی در ابتدای انقلاب آمریکایی‌ها می گفتند سامانه هوایی ارتش ایران زمین‌گیر شده است اما هلیکوپترهای ما هیچگاه زمینگیر نشدند و تجهیزات آن را نیز همواره خود تهیه کرده ایم.

 

برای مشاهده ادامه مطلب این پست اینجا را کلیک کنید

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران فردا برگزار خواهد شد که در حال حاضر گزینه‌هایی برای تصدی‌گری شهرداری تهران مطرح است و این در حالی است که کارگزاران از مطرح‌شدن نام هاشمی استقبال کرده و اصلاح‌طلبان با حضور وی مخالف هستند.

صراط:

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران برای تعیین برآیند و معیارها و شاخص‌های شهردار تهران با حضور اعضای شورای شهر تهران برگزار خواهد شد، این درحالی است که شورای شهر تهران جلسه رسمی نخواهد داشت و اعضا قرار است در جلسه غیررسمی علاوه بر تعیین فرآیند و معیارهای شهردار تهران برخی از گزینه‌ها را نیز مطرح کنند.

به گزارش گروه اجتماعی صراط در حال حاضر گزینه‌هایی همچون محمدابراهیم انصاری لاری، محسن هاشمی رفسنجانی، سیدمحمدعلی افشانی، پیروز حناچی و مناف هاشمی برای تصدی‌گری شهرداری تهران از گزینه‌های مطرح‌شده هستند.

در حالی اسامی اشاره‌شده مطرح هستند که اکنون نیز برای تعیین شهردار تهران بین کارگزاران و اطلاح‌طلبان برای انتخاب شهردار اختلاف نظر شکل گرفته است ضمن اینکه برخی از شهردار شدن محسن هاشمی استقبال کرده‌اند.

به گزارش تسنیم، اعضای شورای شهر تهران در جلسه هم‌اندیشی روز گذشته به موضوع فرآیندها و انتخاب شهردار تهران تأکید کردند و قرار شده این جلسات ادامه پیدا کند ضمن اینکه اعضا بنا دارند کمتر از یک ماه تکلیف شهردار تهران را مشخص کنن

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران فردا برگزار خواهد شد که در حال حاضر گزینه‌هایی برای تصدی‌گری شهرداری تهران مطرح است و این در حالی است که کارگزاران از مطرح‌شدن نام هاشمی استقبال کرده و اصلاح‌طلبان با حضور وی مخالف هستند.

صراط:

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران برای تعیین برآیند و معیارها و شاخص‌های شهردار تهران با حضور اعضای شورای شهر تهران برگزار خواهد شد، این درحالی است که شورای شهر تهران جلسه رسمی نخواهد داشت و اعضا قرار است در جلسه غیررسمی علاوه بر تعیین فرآیند و معیارهای شهردار تهران برخی از گزینه‌ها را نیز مطرح کنند.

به گزارش گروه اجتماعی صراط در حال حاضر گزینه‌هایی همچون محمدابراهیم انصاری لاری، محسن هاشمی رفسنجانی، سیدمحمدعلی افشانی، پیروز حناچی و مناف هاشمی برای تصدی‌گری شهرداری تهران از گزینه‌های مطرح‌شده هستند.

در حالی اسامی اشاره‌شده مطرح هستند که اکنون نیز برای تعیین شهردار تهران بین کارگزاران و اطلاح‌طلبان برای انتخاب شهردار اختلاف نظر شکل گرفته است ضمن اینکه برخی از شهردار شدن محسن هاشمی استقبال کرده‌اند.

به گزارش تسنیم، اعضای شورای شهر تهران در جلسه هم‌اندیشی روز گذشته به موضوع فرآیندها و انتخاب شهردار تهران تأکید کردند و قرار شده این جلسات ادامه پیدا کند ضمن اینکه اعضا بنا دارند کمتر از یک ماه تکلیف شهردار تهران را مشخص کنن

تعداد صفحات : 33